torsdag 2. januar 2014

Kretsdommerkurs 10 - 11. januar 2014

Våre venner i Harstad arrangerer kretsdommerkurs. Om noen Pionerer ønsker å delta, blir vi veldig glade! Her er informasjonen fra HIND:

Kretsdommerkurs i friidrett i Harstad fredag 10. og lørdag 11. januar.  Kurset avvikles i møterommet hos Norconsult AS, Skolevein 1, 9407 Harstad.  Kurset anbefales for de som ikke tidligere har tatt Kretsdommerkurs + til dere som har tatt kurset for lenge siden (mer enn 10-12 år siden).

Kurstidspunkt:
  • fredag 10. januar, kl. 18 - 22.
  • lørdag 11. januar, kl. 09 - 16:30 (½-time lunch-pause)
Kurslærer: Tor Charles Holmgren, IK Hind

Påmelding: Påmelding kretsdommerkurs i friidrett 10.-11.1.14


Kursmateriell:  Dere får utdelt Friidrettens Håndbok på kurset.

Bespisning/ servering:  Vi anbefaler at dere tar med matpakke lørdagen.  IK Hind holder drikkevarer (kaffe, te, juice etc.). I tillegg kjøper vi inn frukt. 

Vi setter stor pris på at så mange som mulig melder seg på slik at vi blir godt rustet til å arrangere stevner de kommende årene. Ved å delta på kretsdommerkurs i friidrett blir man godt kjent med reglementet. Da blir det ennå mer interessant å følge med på øvelsene på stadion eller på TV som publikummer.

Her er en link til e-læring for kretsdommerkurs som dere kan se litt på, gjerne i forkant av kurset. I det faglige programmet vil dere lære om konkurranseregler i løp, hopp og kast samt litt om andre regler. Kurset avsluttes med en enkel eksamen på 20 spørsmål (avkrysning, 3 svaralternativ).