søndag 19. august 2012

Invitasjon til Motbakkeløpet "Varden opp"

OBS:

Vi har utsatt påmeldingsfristen for det første motbakkeløpet på Finnsnes. Den nye fristen er søndag, 2. september. Aldersgrensa for å delta i konkurranseklassen er også endret til 12 år! Viktig at alle som ønsker å løpe i konkurranseklassen melder seg på innen denne dagen! Mer info om motbakkeløpet finner du her (invitasjon) og her (profil). Påmelding til Gunnheid E. Berg, tlf. 40029556

Pioner Friidrett og Friskhuset Finnsnes har gleden av å invitere både aktive utøvere og mosjonister til det første motbakkeløpet på Finnsnes. Løypa er kjent og kjær for mange i området, og som arrangører gleder vi oss til å kunne vise Finnsnes fra toppen av Varden også for utøvere utenom kommunen. Vi oppfordrer derfor både enkeltpersoner, bedrifter, organisasjoner og familier til å melde seg på løpet.
Det vil være både konkurranseklasse (med påmeldingsfrist 31. august) og mosjonsklasse der man kan melde seg på helt frem til kl. 12 på selve løpsdagen. Friskhuset vil holde gruppetime kl. 14 for de som ønsker å trene innendørs den dagen.
Hele invitasjonen kan du laste ned her. Velkommen til motbakkeløp!