lørdag 24. mars 2012

NCC sommerleir

NCC Sommerleir 2012 arrangeres fra søndag 24. juni til fredag 29. juni i Rena leir. 2012 er 14. året på rad det arrangeres sommerleir i regi av Friidrettsforbundets Ungdomkomité. Leiren er for, med og av ungdom fra hele landet, og klatring, svømming, hinderløype, sandvolleyball, diskotek og selvfølgelig friidrettstrening er noe av aktivitetene som tilbys. Vi får besøk fra flinke og kjente friidrettstrenere og foredragsholdere. Det er kjempesosialt og du får masse tid til å få nye venner.

Rena Leir er en militærleir 3 mil nord for Elverum i Hedmark. Man bor inne i leiren, og alle aktivitetene skjer inne på leirområdet. I Rena idrettspark har man friidrettsbane, svømmehall, fotballbane, idrettshall, sandvolleyballbane og tennisbaner.

For de som skal delta på veidekkelekene, settes opp buss fra Lillehammer rett etter veidekkelekene. Leiren koster 2200 kr å være med på årets leir. Dette inkluderer kost, losji og uendelig med moro! Leiren er åpen for ungdommer født 1995 - 1998. Mer info finner du på www.sommerleir.com.