torsdag 25. mai 2023

Tinestafetten 2023

I en fei var Tinestafetten 2023 over! Med solid innsats fra alle trinn ble det noen spennende løp. Vi konstaterer at den tidligere dominansen fra Sørreisa Sentralskole er brutt, mens Silsand og Finnsnes hevder seg i toppen i alle klasser. Her er det bare å hive seg i treninga! Solid innsats også fra Rossfjord og Nordborg skoler 💪 Resultatlister kommer. Takk for innsatsen, alle deltagende skoler, med løpere, lærere og heiagjeng, altså alle dere vel 500 som var samla på Pioner Stadion. 

Tusen takk også til alle funksjonærer som har stilt opp, til dels på kort varsel. Vår stødige og erfarne gjeng med tidtakere, startordner og vekslingsdommere fiksa arrangementet sammen med Kjell og Ari som ble huka inn på kort varsel som hhv starter og speaker. En annen trofast gjeng styrte kjøkken og sekretariatet. Dokker er gull ❤️

Så får vi glede oss over å kunne gjennomføre den type arrangement som engasjerer mange, får ungdommer i aktivitet, skaper gode minner og viser at frivilligheten fortsatt eksisterer, i et land i fredstid, og uten en pandemi hengende over oss.