søndag 1. mai 2022

Resultater 1. mai hoppstevne

I dag har den fineste idrettsgjengen vært på stevne igjen, og med 21 deltagere og 46 starter var det et av de største 1. mai hoppstevner vi har hatt! Her kan du laste ned resultatene

Rekruttene Frøydis, Emil Martin, Heidi, Leoni, Kaja, Josefine og Ragna var i aksjon i lengde, mange også i høyde og noen i stav, med skikkelig god innsats og klar for persing utover i sesongen. Det var første gang alle hoppa med list i høyde og stav, og bare det er en hel prestasjon!
Hos gutter, 11 år, med Trym, Andreas, Jesper og Herman var det uhyre jevnt. Særlig spennende ble det i høydekonkurransen der Jesper og Trym til slutt delte 1. plassen med 1,15 i resultat. Andreas og Herman kom hakk i hæl med 1,10 som resultat - det ble pers for alle mann alle. 

Sigrid var alene i jenter 11 år, og imponerte særlig i stavhopp som ho nesten ikke har holdt på med fra før. Tre jenter på 12 år konkurrerte i både lengde, høyde og stav, og også her var det til dels veldig jevnt. 1 cm skilte første fra andre plassen i lengde, og i høyde gjorde alle sakene sine så godt at det ble pers. Målselv friidrett kom på besøk med Saskia og Celine, begge i klassen J14. De var med i alle øvelser, og også her var det jevnt i lengde og høyde. Veldig hygglig å få besøk fra nabokommunen! 

Eurico var eneste deltager i G15, lengde, og persa like godt med et resultat på 4,65. 

Andrea kom på besøk og deltok i klassen J18/19 i lengde. Med mye slalomtrening de siste to år ble det ikke pers, men - så trivelig å se deg igjen! 


Vi gratulerer alle med fine resultater og persene sine. Tusen takk til alle foreldre som stilte opp, og en ekstra takk til dommerne Gunnheid, Inga, Roar, Anne Merete og Ulrike, og til alle kakebakerne, fruktleverandører og kaffekokere!