onsdag 12. august 2020

Kretscupstevne 2020, Pioner Stadion

UPDATE: 

Kretscupstevnet 2020 ble arrangert i - på godt nordnorsk - et helsikkes sjitvær. Men det la ingen demper på deltagelsen, og i fantastisk godt humør møtte det opp 50 utøvere som konkurrerte - på tross av været, altså. Upåklagelig humør også hos ledsagere og funksjonærer - og funksjonærer: En stor klem til alle dokker som stilte opp i dag! Med dokker gikk det som en lek, tross vær, ekstra koronatiltak, blaute startkort, vind og dårlig sikt for tidtakeranlegget. 

Resultatlister finner du under, og en tyrvingliste er sendt til Troms friidrettskrets ifm kretscupen. 

Takk for i dag :-)

Her kommer all informasjon om kretscupstevnet kommende helg. En liten, men fin fin gjeng av utøvere er påmeldt, og vi ønsker alle hjertelig velkommen til Pioner Stadion lørdag, 15.8.20! 

Siden det fortsatt er korona i omløp, er dette kjempeviktig: 

  • Bli hjemme når du er syk! 
  • Alle registreres ved ankomst og blir bedt om å oppgi navn og kontaktinformasjon. 
  • Hyppig håndvask og spriting av hender innimellom. Vi sørger for å ha tilgjengelig håndsprit. Si fra om noe mangler på toalettene! 
  • Kiosk: Det kommer til å bli enkel utvalg av mat og drikke. Vi ber om at flest mulig betaler på vipps. Må du betale kontant, vær nøye med håndhygiene. Vi ønsker ikke at folk betjener seg selv med kaffe mv. Vi har funksjonærer som gjerne sjenker koppen til deg :-)
  • Hold avstand til de som ikke er i din familie/kohort! 
Her finner du mer info om stevnet (som vanlig med forbehold om endringer):