mandag 3. september 2018

Aktiviteter fremover

Mange barn på dagens trening i dag og mange foreldre som bidro til dagens dugnad. Tusen takk, alle, og hjertelig velkommen til dere som er nye! Vi har fått trent til blant annet Lerøylekene, fortsatt den store maledugnaden, fått klipt med kan klipper, luka rundt tribunen og strødd mose fjerner. Og nok en gang en ekstra takk til "malegeneral" Bengt Arne!
Ellers har vi hatt to utøvere på UM i helga, og Elias og Ivar stod for flotte prestasjoner. Ivar hoppet til sølv i stav og en fin sjuende plass i lengde. Elias sprang seg helt til finalen i 100m, og endte på en fantastisk 5.plass. Han persa også like godt to ganger på rad i 200m, først i forsket, så i semifinale.

Vi fortsetter i samme driv med både dugnader, treninger og konkurranser:

  • Dugnad hver mandag så lenge uteesongen varer. Krattrydding, fjerning av ugress og maling. Ta med passende arbeidsklær og utstyr. 
  • Trening som vanlig 18-19 for de små, 18-20 for de store.
  • Det er kveldsstevne i Nordkjosbotn 11. september. Mer info her. Ta kontakt med Gunnheid om dere ønsker å dra. Påmelding via Minidrett. Rekrutter meldes på i klasse 10 år. Ta kontakt med Ulrike om du trenger hjelp til påmelding!
  • Der er KM i Harstad 15-16 september. Mer info her. Det samme som over, påmelding via Minidrett (frist 10. september).
  • Husk at alle fra og med klasse 13 år må ha lisens. Mer om dette her.
De minste på trening i fint driv på banen. 

Maling av redskapshuset på gang.