onsdag 14. mars 2018

Sunn jenteidrett - invitasjon

Det skjer i Tromsø 20 - 22. april, og er du jente født i 2002 eller 2003, er dette noe for deg! Pioner betaler deltageravgift for de som vil dra.

Årets Sunn Idrett jentecamp skal arrangeres i Tromsø. Her vil unge idrettsjenter få påfyll av både utfordrende treningsøkter, foredrag og samtaler om viktige temaer, matlaging og sosiale aktiviteter – sammen med blant annet forbilder som Amalie Iuel!
Påmeldingsskjema finner du her, og påmeldingsfrist er 3. april. Det er kun 50 plasser med «førstemann til mølla»-prinsipp, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass.
For hvem: Alle jenter født i 2002 og 2003 som er aktive i idrett. Campen er åpen for alle idretter! Tidligere deltakere kan imidlertid ikke melde seg på igjen (med mindre campen ikke blir fulltegnet).
Aktuelle temaer
Sunn Idrett jentecamp har et variert program, med mål om å inspirere og motivere unge idrettsjenter til å drive en sunn idrett med fokus på mestring og trivsel. Temaer vi vil snakke om er kosthold, vekst og utvikling, viktigheten av å aktivt jobbe med å styrke selvfølelsen, og hvordan takle motgang og skader. I tillegg til tradisjonelle treningsøkter skal jentene også få utfordre seg og ha det gøy med nye aktiviteter.  Vi skal også lage mat og ha det trivelig i lag med ulike sosiale aktiviteter gjennom hele helgen.