mandag 19. juli 2010

Det er klart for årets løpsfest under Finnsnes i Fest!

Det er klart for årets løpsfest under Finnsnes i Fest!
 

IL Pioner Friidrett og SpareBank 1 Nord-Norge samarbeider om 3 løps-arrangement under Finnsnes i Fest. Det hele skjer lørdag den 31.juli midt i Finnsnes sentrum.

 

To løp for barn

Først ut er Labb og Line-løpet for alle barn til og med 10 år. Løpet starter kl.1200, er helt gratis å delta på. Start og mål i Storgata. Alle som deltar får en fin medalje. Et kvarter senere er det jenter og gutter i klassen 11-15 år sin tur. Også her er deltakelsen gratis. Løypa går rundt Finnsnes-vannet, og premie deles ut til alle.


Jentesleppet

Til slutt er det tid for Jentesleppet fra kl.1230 – en løpsfest for jenter uavhengig av fysisk form og alder. Løypa vil være ca 3 km lang og klassifiseres som lett. Her blir det 2 klasser: en med tidtaking og en ren mosjonsklasse. I tidtakingsklassen er det kun påmelding som enkeltperson, mens man i mosjonsklassen kan melde seg på som enkeltperson, som bedrift eller i showklassen.

 

I showklassen satser vi på at mange ser muligheten til å profilere bedrifter, lag eller foreninger på morsomme og kreative måter. I fjor imponerte Senterpartiet med svært så sporty deltakelse. Vi lurer på hvilket politisk parti som har flest spreke damer i år!

 

Oppvarming

Start er i Storgata for alle løpene. Her blir det også lett oppvarming med Aktivitetshuset Finnsnes AS like i forkant av starten på Jentesleppet. Det blir i tillegg trukket mange fine premier på startnumrene under premieutdelingen for Jentesleppet ca kl.1330.

 

Har vært arrangert før

Alle de tre løpene ble arrangert samlet under fjorårets Finnsnes i Fest. Tilbakemeldingene var da så positive at arrangørene synes det er viktig å videreføre det man håper skal bli en årlig tradisjon under Finnsnes i Fest.

 

Nytt i år

I tillegg til 3 løpsarrangement, blir det avslutningsvis stavkonkurranse fra kl.1400 i regi av IL Pioner Friidrett. Her blir det mulighet til å lære av og konkurrere mot noen av Norges beste utøvere innen stavsprang. Konkurransen er delt i trimklasse og konkurranseklasse. I forkant av konkurransen vil alle som ønsker kunne gjøre noen prøvehopp og få kyndig veiledning fra IL Pioners trenere.

 

Forhåndspåmelding til IL Pioner Friidrett på epost: gunnheid.e.berg@c2i.net eller på tlf: 90 10 142 4 innen 30.juli. Husk å opplyse om navn, alder og adresse samt hva du skal delta i. For Jentesleppet må du også oppgi hvilken løpsklasse du deltar i (tidtaking eller mosjonist: individuelt, bedrift/lag/forening, showklasse). Skal du delta i Stavsprangkonkurransen må vi vite hvilken klubb du konkurrerer for eller om du skal delta i Trimklassen.

 

Startkontigent for Jentesleppet er kr.100.- pr deltaker, og betales til kontonr. 4776 07 73472 eller kontant på løpsdagen. Andre løp (Labb og Line samt 11-15 år) er gratis.


Startkontigent for Stavkonkurranse er kr.50.- og betales kontakt ved oppmøte.

 

NB! Det vil også bli mulighet for påmelding i sentrum på selve løpsdagen, se program for dagen.

 

 

Med vennlig hilsen

IL Pioner Friidrett

 

 

Britt Harland

sekretær

Tlf.nr: 901 01 424

mail: britt@karri.no