lørdag 8. mai 2010

Kurs i Friidrettens Resultatsystem

Av Britt Harland

Norsk Friidrett Troms i samarbeid med IL Pioner Friidrett og Norsk Friidrett sentralt arrangerte helga 7-8.mai 2010 kurs i FriRes for klubbene i Troms. Kurset var et tiltak ovenfor klubbene i kretsen for å bedre friidrettsstevnene og resultatservicen etter avviklet stevne.

Med de flotte nye og rehabiliterte friidrettsbanene rundt om i kretsen (bl.a. Moen stadion, Pioner stadion, nye Nordkjosbotn stadion og nye Stangnes stadion i Harstad), samt Valhall i Tromsø og Narvik stadion (i Nordland), ønsket lagene tilhørende disse banene å oppdatere seg på selve stevneavviklingen, og dermed gi utøvere, ledere, trenere, presse og andre et bedre tilbud på og fra sine stevner.
Det har tidligere aldri vært arrangert tilsvarende kurs i Troms. På kurset deltok 16 deltakere fra 6 forskjellige klubber. Kurset er blitt til på initiativ fra friidrettsgruppa i IL Pioner, og er en direkte oppfølging av stevnearrangements-kurset som kretsen arrangerte på Bardufosstun i oktober 2009.
FriRes - Friidrettens Resultatsystem
FriRes - Friidrettens Resultatsystem er et stevneprogram for Friidrett som har vært på markedet siden slutten av 90 tallet.  Programmet håndterer alt fra påmelding til utkjøring av resutlatlister både for individuelle øvelser og stafetter.  Programmet har en hel del med undermoduler og støtte moduler som gir en enklere avvikling av stevnet.

Kursdeltakere

Navn
Klubb
Tommy Granheim 
Målselv IL Friidrett
Helene Foshaug
Målselv IL Friidrett
Jan Schjetlein
BUL Tromsø
Ann Jorid Strømholt
IL Pioner Fridrett
Morten Isaksen
BUL Tromsø
Ivan Micheeff
IK Hind
Anne Kristiansen
IK Hind
Tor Charles Holmgren
IK Hind
Willy Frøynes
IK Hind
Håkon Løvland
Nordkjosbotn IL Friidrett
Gunnheid Eidissen Berg
IL Pioner Friidrett
Martin Eidissen Berg
IL Pioner Friidrett
Britt Harland
IL Pioner Friidrett
Kari Ann Nygård
Narvik IL
Tone Stavenes
Narvik IL
Tulin Tuncer
Narvik IL